pátek 5. prosince 2014

Stavební chemie značky Weber

Stavební chemie značky Weber

Mezinárodní společnost Weber, která má oficiální zastoupení i v České republice, patří mezi přední světové výrobce a dodavatele stavební chemie: zateplovacích a fasádních systémů, tepelně izolačních, sanačních a štukových omítek, podlahových hmot, nátěrů, lepidel a dlažby. Produkty značky Weber vynikají svojí vysokou kvalitou a patří k tomu nejlepšímu ve své kategorii. V současné době je Weber součástí francouzského koncernu Saint-Gobain a působí nejen v Evropě, ale i na dalších kontinentech.


Fasádní a omítkové barvy Weber

Nabídka kvalitních produktů značky Weber je nesmírně široká a velký výběr je zejména v kategorii fasádních barev a omítek. Nabízíme jak nátěry pro vnější fasády a omítky, tak i nátěry pro využití uvnitř budovy. Výrobky Weber jsou určeny pro všechny kategorie domů a nabídka zahrnuje pestrou paletu mnoha různých barevných odstínů. Do této skupiny produktů patří také antigraffiti systém – ten zahrnuje jednak speciální nátěry pro ochranu fasády nebo omítky před graffiti, ale také odstraňovače a odbarvovače.


Zateplovací systémy Weber

Další kategorií, ve které nabízí společnost Weber širokou nabídku produktů, jsou zateplovací systémy. V katalogu Weber najdeme pestrý výběr zateplovacích systémů ETICS, jež jsou vhodné pro různé typy staveb (starší budovy, novostavby, rekonstruované objekty, ale třeba i dřevostavby). V této kategorii zboží Vám můžeme nabídnout i lepicí a stěrkové tmely.


Další produkty Weber Terranova

Nabídka stavebních produktů a materiálů značky Weber je velmi bohatá a zahrnuje i mnoho dalšího zboží. Jedná se např. o podlahové hmoty, lepicí tmely, různé druhy tmelů pro obklady i dlažby (standardní, profesionální, speciální), maltové i omítkové směsi, betonové potěry, hydroizolace, sanační systémy a další výrobky. Nabídka stavebních materiálů Weber se neustále rozšiřuje a firma vyvíjí nové kvalitní produkty.

5 komentářů:

  1. Mockrát díky za tip. Upřímně řečeno, o této značce slyším poprvé. Vypadá to ale, že dělají kvalitní produkty. Mně by se teď doma docela hodila nějaká spárovací hmota. Nevíte náhodou jestli vyrábí i něco takového? Potřeboval bych totiž nějakou opravdu kvalitní. Díval jsem se různě po obchodech a zatím jsem nikde nenarazil na takovou, jakou bych potřeboval.

    OdpovědětVymazat
  2. To musím poslat manželovi. Díky za tip. Myslím si, že ten tmel na obklady by ho obzvlášť mohl zajímat, protože právě nové obklady se teď chystáme dělat. Jen teda v našem případě nepůjde o klasické obklady, ale o obklady z přírodního kamene. Šlo by to na to také použít?

    OdpovědětVymazat
  3. S Weberem jsem dělal jako zedník, když jsem odpověděl na nabídku práce Praha a musím říct, že ta lepidla jsou fakt špička. Jen teda vysvětlujte zákazníkovi, že pytel stojí jednou tolik než třeba Den Braven a slepí mu to úplně stejně. Jasně, já to vždycky vysvětlil na tom, že mě to trvá méně času. Ale víte jak to někdy je. Zákazník je nejchytřejší a poradit si nenechá. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip. My se právě chystáme konečně pustit do rekonstrukce interiéru, tak se nám určitě tip na dobrou stavební chemii bude hodit. Prvně tu ale musíme udělat kompletně novou elektroinstalaci. Přecejen bydlíme v poměrně starém domku, tak už je to nutnost. Nějaký materiál jako například kabeláž nebo fázové svorky máme už nakoupené, ale plno věcí nám ještě chybí, tak kdo ví jak dlouho bude trvat než se to všechno sežene.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se teď chystám pořizovat nějakou fasádní omítku. Upřímně řečeno o značce ale ještě nejsem kompletně rozhodnutý. Rozhoduji se mezi několika, nad značkou Weber také určitě budu uvažovat. Abych ale pravdu řekl, tak zatím nejvíce se přikláním k omítkám od Baumitu. Radil jsem se o tom s jedním známým, který se živí jako zedník a říkal, že to je prý dobrá volba.

    OdpovědětVymazat